Resultaten voor shabbies fred de la bretoniere

 
shabbies fred de la bretoniere
Fred de la Bretoniere Shabbies-sale.
Deze website is verder op generlei wijze verbonden aan het bedrijf of merk Shabbies van Fred de la Bretoniere. Alle Shabbies sales bekijken? Klik op de groene knop voor een overzicht van de allerbeste Shabbies sales! Ga naar Shabbies sale.
Schoenen Fred de la Bretoniere.
Het grootste aanbod aan Fred de la Bretoniere schoenen vind je op deze officiële webshop van de ontwerper. Al onze leren schoenen worden handgemaakt en met liefde voor de ambacht van het schoenmaken in onze ateliers in Spanje, Portugal en Italië.
Shabbies Omoda.nl.
Shabbies Amsterdam komt van Nederlandse bodem, en is een gewild merk van de gerenommeerde ontwerper Fred de la Bretonière. De uitstraling is nonchalant; de pasvorm is ronduit perfect. Comfortabel Nederlands design met Shabbies Amsterdam. Het label Shabbies Amsterdam is gebaseerd op een design uit de jaren 80 van Fred de la Bretonière.
Vind fred de la bretoniere shabbies op Marktplaats.nl.
D4A Shabbies Fred de la Bretoniere hoge laarzen zwart IGST41. D4A Fred de la Bretoniere shabbies half hoog donker grijs 37. D4A Shabbies Fred de la Bretoniere hoge laarzen lichte tint. D4A Fred de la Bretoniere Shabbies hoge laarzen grijs 38.
Officiële webshop Shabbies Amsterdam.
Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en aanbiedingen? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief. VEILIG ONLINE BETALEN. Over Shabbies Amsterdam.
Over het merk en de ontwerper Fred de la Bretoniere.
Een schot in de roos: het bleek zijn grote passie. Zijn ontwerpen worden razendsnel opgepikt door consumenten en grote warenhuizen. De twee merken van Fred: Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam vormen een complete collectie met een sympathieke uitstraling en klassieke touch.

Contacteer ons